Europa Conference League

Τσιρίλο: «Ξεκινάει ως φαβορί η Φιορεντίνα, πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο έχρισε την Φιορεντίνα φαβορί στον τελικό του Europa Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε με υπερηφάνεια στο πέρασμά του από την χώρα μας.

Ως αουτσάιντερ βλέπει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Φιορεντίνα στην «OPAP Arena» στις 29 Μαΐου, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Παράλληλα, μιλώντας στο «Radio Bruno», ο παλαίμαχος αμυντικός των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θυμήθηκε την εν Ελλάδι καριέρα του, μαζί με τις επιτυχίες που την συνόδευσαν.

«Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, μια πολύ σημαντική εμπειρία τόσο σε επίπεδο ζωής όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Στην ΑΕΚ είχα την τιμή να παίξω στο Champions League και με τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Εδώ ζουν πάρα πολύ έντονα για το ποδόσφαιρο, και για έναν ποδοσφαιριστή αυτό είναι κάτι φανταστικό. Το να βρίσκεις τόση ενέργεια όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο είναι μια απερίγραπτη συγκίνηση. Το πιο μεγάλο ματς ήταν με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τους άλλους “μεγάλους” της Ελλάδας, παιχνίδια που θεωρούνται όλα ντέρμπι», είπε αρχικά ο Τσιρίλο.

Και πρόσθεσε: «Το επίπεδο πρωταθλήματος; Στην Ιταλία είμαστε σίγουρα πολύ μπροστά από την Ελλάδα, αν και πρέπει να πω ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτό το πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλοί δυνατοί παίκτες. Ο τελικός; Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά η Φιορεντίνα ξεκινάει ως φαβορί. Το γήπεδο της ΑΕΚ θυμίζει πολύ το “Μαράσι” στη Γένοβα, οι φίλαθλοι είναι προσκολλημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Έφτιαξαν ένα όμορφο, υπερσύγχρονο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x